Blogpost overzicht

Slechte punten, wat nu?! Nieuw!
20 nov
Als ouder leg je de lat graag hoog wat de schoolloopbaan van je kind betreft. Je wilt natuurlijk dat je kind het goed doet op school en daardoor een mooie carrière in het verschiet heeft. Maar wat doe je als je kind niet kan voldoen aan je verwachtingen?
Resultaten TeacherOnline bijles enquête schooljaar 2020-2021 Nieuw!
6 nov
Een interview met Dimitri, oprichter van TeacherOnline, over de survey resultaten van het schooljaar 2020-2021.
Huiswerkbegeleiding leuk maken door stickerkaarten! Nieuw!
13 sep
Huiswerkbegeleiders kunnen leerlingen van het basis-en middelbaar onderwijs motiveren door gebruik te maken van online en geprinte stickerkaarten. Door deze kaarten te ontwerpen en ter beschikking stellen aan onze huiswerkbegeleiders willen we hen een hart onder de riem steken. Een blijk van respect en appreciatie voor de begeleiders van TeacherOnline en een extra motivatie voor de leerlingen. Via het ingediende project van de burgerbegroting van het district Antwerpen hopen we dit initiatief gedeeltelijk te financieren. Je kan ons helpen ons door op ons te stemmen!
TeacherOnline nu ook gratis voor logopedisten en patiënten Nieuw!
1 mei
TeacherOnline zorgde sinds het begin van de corona lockdown light er al voor dat leerkrachten en leerlingen gratis toegang kregen tot TeacherOnline. Nu krijgen ook logopedisten de toestemming van de Vlaamse Overheid om online aan de slag te gaan met hun patiënten. Ook daarbij wil deze vzw graag helpen. De vereniging breidde dan ook hun platform uit tot een handige en veilige tool voor logopedisten en patiënten.
Telelogo, online tool voor logopedisten, gaat live Nieuw!
28 apr
Het online leerplatform TeacherOnline heeft beslist om de deuren ook open te zetten voor logopedisten. Vanaf 1 mei 2020 kunnen logopedisten, ouders en patiënten op https://www.telelogo.be terecht. Voor logopedisten die nog op zoek zijn naar een veilig en handig platform om aan telelogopedie te doen, is dit platform een hele goede oplossing.
COVID-19 gratis leerlingondersteuning TeacherOnline - Update Nieuw!
1 apr
ANTWERPEN – 2/4/2020 – De vzw is bezorgd dat leerlingen minder goed zullen kunnen aansluiten wanneer de lessen terug opstarten. Ze doet dan ook een warme oproep aan al de ouders en leerlinge om van de gratis lessen gebruik te maken. Maak daartoe eerst een account aan op TeacherOnline.be en duid aan dat je gebruik wilt gebruik wilt maken van de gratis periode.
Leerkrachten helpen kinderen gratis op TeacherOnline Nieuw!
29 mrt
TeacherOnline stelt het leerplatform gratis ter beschikking voor leerlingen, leerkrachten en scholen. Het online leerplatform TeacherOnline heeft beslist om gedurende de komende weken haar steentje bij te dragen. Daarmee ondersteunt het platform de leerlingen tijdens de opschorting van de lessen in de scholen.
Tips voor online schoolwerk thuis ten tijde van Covid-19 Nieuw!
14 mrt
De overheid nam een duidelijke beslissing om alle lessen vanaf maandag 16 maart op te schorten tot na de paasvakantie. Dat heeft heel wat gevolgen voor ouders die een oplossing moeten vinden om hun kinderen thuis en in samenwerking met de scholen toch aan het (school)werk te houden. Hier volgen enkele tips.
COVID-19 gratis leerlingondersteuning TeacherOnline Nieuw!
13 mrt
Persbericht - ANTWERPEN - 14/2/2020 - Het online leerplatform TeacherOnline heeft beslist om gedurende de komende weken haar steentje bij te dragen aan de ondersteuning van de leerlingen tijdens de opschorting van de lessen in de scholen. TeacherOnline stelt het leerplatform gratis ter beschikking voor leerlingen, leerkrachten en scholen.
TeacherOnline erkend als schakel in de deeleconomie Nieuw!
29 dec
We zijn maar wat fier op het gegeven dat we erkend zijn als platform in de deeleconomie en dat willen we jou niet onthouden.
TeacherOnline: gratis huiswerkbegeleiding dankzij jouw stem Nieuw!
24 sep
Bij TeacherOnline is onze missie ‘elk kind de beste ondersteuning geven om een gekozen studierichting succesvol te doorlopen.’ We vinden dat zo veel mogelijk kinderen hiertoe de kans moeten krijgen. Via de Antwerpse Burgerbegroting maken we kans om 50 leerlingen (van het district Antwerpen) gratis te helpen en op die manier niet minder dan 50 000 minuten huiswerkbegeleiding en bijles te voorzien in 2020. Stem daarom op TeacherOnline.
Waarom bijles een verstandige keuze is Nieuw!
24 aug
Als ouder probeer je - met de beste bedoelingen - oplossingen aan te reiken om je kind te helpen beter te scoren. Soms vind je die oplossingen op school zelf. Soms niet. Wanneer is blijles een verstandige keuze?
Leerlingen nog sterker begeleiden in schooljaar 2019-2020 Nieuw!
16 aug
In schooljaar 2019-2020 willen nog meer waarde creëren voor onze leerlingen. Nieuwe functionaliteiten worden stelselmatig ingevoerd en gaandeweg bijgestuurd op basis van jullie feedback.
Interview: onstaan van online bijles platform Teacheronline. Nieuw!
25 mrt
Dit is een interview met Dimitri over TeacherOnline in een lokaal krantje, het Kwartiertje, lente 2019.
Hoe verloopt het volgen van online bijles op TeacherOnline? Nieuw!
18 mrt
In deze video leg ik uit hoe je van start gaat, wat je nodig hebt, hoe je een sessie inplant en hoe deze sessie verloopt. Wat heb je nodig om online bijles te volgen op TeacherOnline? Hoe schrijf je je in op TeacherOnline? Hoe zoek ik de juiste leerkracht op TeacherOnline? Hoe verloopt een geplande online bijles sessie op TeacherOnline?
Hoe start je als leerkracht met het geven van online bijles? Nieuw!
22 feb
Hoe werkt TeacherOnline juist en vooral hoe werkt het voor de leerkracht? Wat heeft een leerkracht nodig om les te geven op TeacherOnline? Hoe stelt een leerkracht zijn voorkeuren in? Hoe gaat een leerkracht van start met een onboarding sessie? Hoe ziet het het proces van het boeken van een sessie eruit voor de leerkracht?
Hoe je examens voorbereiden en plannen? Download planner! Nieuw!
3 dec
Bij het afleggen van je examens is je voorbereiding je grootste troef. Niet alleen het studeren zelf is belangrijk. Het plannen van het studeren heeft zeker evenveel impact. Wat zijn de stappen die je kan volgen om je examens voor te bereiden en goed te plannen? Download de maand- en weekplan templates.
Hoe haal je het meeste uit online bijles? Nieuw!
30 sep
Van april tot juni hebben we op het TeacherOnline platform tests gedaan. Het doel was om te kijken of we onze online bijles even effectief konden maken dan klassiek bijles. Hier volgt een overzicht van wat we, naast de zuiver technische ingrepen, geleerd hebben.
3 tips om het schooljaar goed te starten. Nieuw!
30 aug
Hier volgen 3 praktische tips om vanaf het begin een goede start te maken.
Wat vindt de eerste leerkracht van TeacherOnline? Nieuw!
19 aug
Interview met de eerste TeacherOnline leerkracht.
Wat vindt de eerste ouder van TeacherOnline? Nieuw!
14 aug
Interview met de eerste TeacherOnline ouder.
Geplande online bijles Nieuw!
28 jun
Deze blogpost legt je graag uit wat de geplande online bijles op TeacherOnline inhoudt en hoe jouw kinderen hieraan kunnen deelnemen.
13 Tips on je examens goed voor te bereiden. Nieuw!
7 jun
Hier zijn 13 tips on je examens goed voor te bereiden. We wensen jullie succes!
Welkom bij TeacherOnline Nieuw!
18 mei
Welkom bij Teacheronline een platform dat zich toelegt op het helpen van leerlingen die hulp nodig hebben bij het studeren.

Bijles

Bijles via een online platform
Door een community van ervaren leerkrachten

Online video en samenwerking zonder installatie
Snel en flexibel boeken zonder blijvende verplichting
Grote keuze aan vakken
Zelf kiezen welke leerkrachten je helpen

Op TeacherOnline kunnen leerlingen van het lager, middelbaar en volwassenenonderwijs les volgen bij ervaren leerkrachten, coaches en mentors.

Huiswerkhulp (gratis)

Huiswerkorganisaties breiden hun lokale aanwezigheid uit met een online platform

Online video en samenwerking zonder installatie
Agenda en boekingen van begeleiders
Leerlingen worden direct geholpen
Geïsoleerd platform voor elke organisatie

Via TeacherOnline kunnen huiswerkbegeleiders van huiswerkorganisaties leerlingen naast hun lokale aanwezigheid ook online helpen.