Leerkrachten zoeken
Online bijles volgen
Geholpen worden

Hoi,
Ik ben Dimitri, oprichter van TeacherOnline.

Hoe kan ik je helpen?

Wij zijn een school die bijles zoekt

Minder goed presterende leerlingen doorverwijzen voor bijles, goede communicatie, kwaliteitsbewaking en een algemene korting voor alle leerlingen van je school.

Ben je op zoek naar leerkrachten om enkele minder goed presterende leerlingen door te verwijzen naar bijles? Is je huidig netwerk beperkt en wonen de leerlingen niet op een ideale locatie voor deze leerkrachten?

Wat als je hen zou kunnen doorverwijzen naar een organisatie met leerkrachten voor alle vakken waarbij ze online les kunnen volgen?

Ben je bezorgd om de leerlingen door te verwijzen naar een groot huiswerkinstituut omdat je niet zeker bent hoe dat werkt?

Wat als je als school op de hoogte kunt blijven van de vorderingen van de bijles, zodat de leerkracht tips kan geven en de bijles afgestemd zou kunnen worden op de klasles?

Twijfel je aan de kwaliteit van leerkrachten en lesgevers (vaak studenten) van bijlesinstituten? Ben je bezorgd dat er veel bijles wordt gegeven door studenten of mensen zonder ervaring of zonder pedagogisch inzicht?

Wat als er alleen gewerkt wordt met gekwalificeerde leerkrachten zodat de school feedback kan geven op de bijlesleerkrachten en ervoor kan zorgen dat enkel de kwalitatieve leerkrachten ingezet worden voor studenten van jouw school?

Ben je bezorgd dat bijles snel 'te duur' wordt voor de ouders?

Wat als je als school door je te registreren, een algemene korting krijgt voor al je leerlingen?

De missie van TeacherOnline

“ TeacherOnline wil ervoor zorgen
dat elke student door individuele ondersteuning en coaching
de gekozen studie succesvol kan doorlopen.

Dit in samenwerking met leerlingen, ouders, leerkrachten, scholen of bedrijven. ”

Wat is TeacherOnline?

Slechte studieresultaten vragen extra ondersteuning. Extra hulp bij het studeren, extra uitleg, extra motivatie en professionele bijles op de manier waarop de leerstof wordt behandeld in de klas.

Zorgeloos de juiste bijlesleerkracht vinden, lesmomenten inplannen wanneer het jou past en bovenal online in de eigen, vertrouwde omgeving van je kind.

TeacherOnline is een erkend platform dat al het bovenstaande biedt voor ouders en leerlingen.

Online vind je professionele leerkrachten, 24/7 en de bijles kan gewoon thuis online doorgaan.

We helpen je school

Ethische code
We vragen de school van de leerlingen zodat we kunnen vermijden dat leerkrachten betaald bijles geven aan hun eigen leerlingen.
Verslag voor school
De school kan op de hoogte gehouden van worden via een verslag (als de ouders daarvoor toestemming geven) zodat ze op de hoogte is van de vooruitgang of moeilijkheden.
Leerlingen die afgelegen wonen
Leerlingen kunnen eender waar bijles volgen zodat we kunnen leerlingen kunnen ondersteunen die veraf wonen of tijdens de week op internaat zitten.
Leerlingen met gescheiden ouders
Leerlingen kunnen bij beide ouders dezelfde bijles volgen zodat we leerlingen kunnen ondersteunen die afwisselend bij de vader en de moeder verblijven.
Online
Alle bijlessen hebben online plaats via een computer of een tablet zodat de leerling gebruik kan maken van vertrouwde technologie.
Geen software nodig
TeacherOnline werk via de browser (inclusief video en geluid) zodat je niets hoeft te installeren en je gemakkelijk van toestel kunt wisselen.
One-to-one
Elke bijles is persoonlijk, één-op-één en aangepast aan de behoeften van de leerling zodat de leerling optimaal vooruitgang kan maken.
Lesgevers
We werken enkel met professionele, gediplomeerde lesgevers die ervaring hebben met bijles geven zodat de leerling de leerstof correct en op een pedagogisch verantwoorde manier uitgelegd krijgt.
Vakken
Een volledig aanbod aan vakken zodat de leerling flexibel gebruik kan maken van het platform en alle noden ingevuld zijn.
Gebruiksvriendelijk
TeacherOnline is gemakkelijk te gebruiken en er is geen specifieke computerkennis voor nodig zodat de leerling zich kan concentreren op het leren.

Registreer je school op TeacherOnline

Wacht niet langer, registreer je school, zodat we jullie kunnen contacteren en een informatie en verassing kunnen opsturen.

Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op facebook.

Je hebt over TeacherOnline misschien al gelezen

Erkend platform in de deeleconomie

TeacherOnline is door het Ministerie van Financiën erkend als een platform in de deeleconomie.

Recente blogartikels - 2 nieuwe

TeacherOnline kan je helpen!

Ik wil TeacherOnline gebruiken om studiehulp te zoeken.
Leerling of ouder
Ik wil op TeacherOnline les geven.
Leerkracht
Wij zijn een school met nood aan bijles.
school of instelling