TeacherOnline werk samen met huiswerkbegeleidingsorganisaties. Zij gebruiken een afgesloten deel van het interactieve platform om online huiswerkbegeleiding te ondersteunen.

Kies of bevestig de huiswerkorganisatie.

Huiswerkhulp
Hoi! Heeft jouw huiswerkorganisatie al een online presence?
Wat als je huiswerk organisatie snel en eenvoudig een deel van TeacherOnline kan gebruiken om je in-de-klas aanwezigheid uit te breiden met online hulp?
Ai, als leerling moet je wachten tot volgende week om je vraag te stellen?
Wat als de leerlingen naast de in-de-klas ervaring nu ook een online sessie kunnen boeken met hun vertrouwde huiswerkbegeleider op een moment dat voor hen beiden past?
Pech, juist geen huiswerkbegeleider om te helpen met de volgende toets!
Stel je voor dat de huiswerkbegeleider wel te bereiken is via een online platform met een agenda en afsprakenbeheer, zodat je als leerling juist voor de toets hulp kan krijgen.
Huiswerkbegeleiding moet sereen aangeboden kunnen worden zonder commerciële bijbedoelingen.
Op TeacherOnline krijgt elke huiswerkorganisatie een afgesloten deel.
Maar hoe krijgen we begeleiders aan boord?
TeacherOnline voorziet een opleiding, video’s en manuals om je huiswerkbegeleiders zo snel mogelijk aan boord te krijgen. Daarnaast leiden we een administrator van je organisatie op, zodat je zelf volledig overzicht hebt van wat er gebeurt op het platform.
Hoe krijgen we onze leerlingen op het platform?
Wat als je de drempel voor de leerlingen gemakkelijk kunt wegwerken door een duidelijke inschrijvingsprocedure tijdens de in-de-klas sessies.
Is het platform niet te moeilijk in gebruik?
TeacherOnline is uiterst gebruiksvriendelijk en elke huiswerkgebeleidingsorganisatie krijgt toegang tot manuals, instructievideo's en demo's.
Dat moet toch duur zijn, zo'n platform?
Omdat op TeacherOnline vele tools reeds in het platform zitten, zoals online het delen van bestanden, collaboration, videobellen, chat, agendabeheer en de licensiekost heel laag is vallen de kosten voor de huiswerkorganisaties erg mee.

Huiswerkhulp voor huiswerkorganisaties

Je lokale aanwezigheid uitbreiden met een online platform

Afgesloten deel
De huiswerkhulp wordt aangeboden in een afgesloten deel van TeacherOnline, specifiek voor je organisatie.
Vanop afstand
Uitbreiding van de in-de-klas of face-to-face huiswerkbegeleiding via je online platform. De leerling en de huiswerkbegeleider hoeven zich niet te verplaatsen.
Online
Alle sessies vinden online plaats via een computer of een tablet, zodat je gebruik kan maken van vertrouwde technologie.
Agenda en boekingen van begeleiders
TeacherOnline voorziet in een online agenda van de huiswerkbegeleiders zodat de leerling een moment kan uitkiezen dat voor beiden past.
Leerlingen worden direct geholpen
De leerlingen worden direct geholpen en kunnen het moment inplannen wanneer het nodig is, bijvoorbeeld de dag voor een toets of de deadline van een taak.
Geen software nodig
TeacherOnline werkt via je browser (inclusief video en geluid) zodat je niets hoeft te installeren en je gemakkelijk van toestel kunt wisselen.
Gebruiksvriendelijk
TeacherOnline is gemakkelijk te gebruiken en er is geen specifieke computerkennis voor nodig, zodat leerlingen zich kunnen concentreren op het leren.
Verslag
Huiswerkbegeleiders kunnen van elke sessie een verslag maken, zodat de organisatie en de ouders op de hoogte zijn van de vooruitgang of moeilijkheden.
Via TeacherOnline kunnen huiswerkbegeleiders van huiswerkorganisaties leerlingen naast hun lokale aanwezigheid ook online helpen.

Recente blogartikels - 2 nieuwe