TeacherOnline erkend als schakel in de deeleconomie

29 december 2019

We zijn maar wat fier op het gegeven dat we erkend zijn en dat willen we jou niet onthouden. Om een erkenning te verkrijgen moet TeacherOnline voldoen aan een aantal voorwaarden en moet een aanvraag tot erkenning worden ingediend bij de FOD Financiën. Die erkenning hebben we gekregen!

fod_economi_120.jpg 19,6 KB


Kort door de bocht: deeleconomieplatformen zijn onlineplatformen beter bekend als ‘deelplatformen’ die aanbieders en gebruikers met elkaar in contact brengen en samenwerking tussen hen vergemakkelijken. Voor TeacherOnline is dit het in contact brengen van leerlingen (ouders)  en leerkrachten.

federale-regering_120.jpg 10,4 KB


Maar er is meer nodig dan enkel maar contacten leggen. We faciliteren zowel de leerlingen en ouders als de bijlesleerkrachten om de online bijles ook technologisch te ondersteunen. We ontwikkelden daarom ‘from scratch’ een sterk communicatieplatform dat toelaat om in een veilige, online omgeving leerlingen efficiënte bijles te geven: TeacherOnline.

Voor onze bijlesleerkrachten betekent dit bovendien dat ze in een fiscaal gunstig regime het beste van zichzelf kunnen geven ten voordele van de leerling.

Meer informatie over wat de regels zijn voor leerkrachten vind je op https://www.vlaanderen.be/onbelast-bijverdienen.
The Mountain, TeacherOnline.

Bijles

Bijles via een online platform
Door een community van ervaren leerkrachten

Online video en samenwerking zonder installatie
Snel en flexibel boeken zonder blijvende verplichting
Grote keuze aan vakken
Zelf kiezen welke leerkrachten je helpen

Op TeacherOnline kunnen leerlingen van het lager, middelbaar en volwassenenonderwijs les volgen bij ervaren leerkrachten, coaches en mentors.

Huiswerkhulp (gratis)

Huiswerkorganisaties breiden hun lokale aanwezigheid uit met een online platform

Online video en samenwerking zonder installatie
Agenda en boekingen van begeleiders
Leerlingen worden direct geholpen
Geïsoleerd platform voor elke organisatie

Via TeacherOnline kunnen huiswerkbegeleiders van huiswerkorganisaties leerlingen naast hun lokale aanwezigheid ook online helpen.

Recente blogartikels