Telelogo, online tool voor logopedisten, gaat live

28 april 2020

Het online leerplatform TeacherOnline heeft beslist om de deuren ook open te zetten voor logopedisten.

Vele logopedisten zoeken naar mogelijkheden om hun patiënten te behandelen via een veilige, online tool.

Vanaf 1 mei 2020 kunnen logopedisten, ouders en patiënten op https://www.telelogo.be terecht.

Telelogo.be brengt patiënten en logopedisten bijeen om via de browser telelogopedie te volgen bij hun vertrouwde logopedist. Het platform ondersteunt naast video-bellen ook het delen van het scherm, het gezamenlijk bekijken van bestanden en het versturen van berichten via chat.

Telelogo.be is opgericht door de makers van het bekende bijlesplatform TeacherOnline. Dit sterk groeiende platform ondersteunt online reeds 2 jaar leerlingen van het lager en secundair onderwijs bij hun studie.

Vanaf 1 mei 2020, wordt het team nu aangevuld met logopedisten. De lessen en therapieën via het platform hebben plaats van thuis uit. Door leerlingen te ondersteunen op hun eigen computer of tablet zijn er geen verplaatsingen nodig.

Voor logopedisten die nog op zoek zijn naar een veilig en handig platform om aan telelogopedie te doen, is dit platform een hele goede oplossing.

TeleLogo logo 460x240.png 11,3 KB


Telelogo.be is een platform van TeacherOnline, een vzw met ruim 180 leerkrachten lager en secundair onderwijs. Deze vereniging ondersteunt leerlingen online bij het succesvol afleggen van hun studie. Met telelogo.be voldoet de vzw aan de vraag van logopedisten om veilig en adequaat hun patiënten online te kunnen behandelen.
Mountain, TeacherOnline.

TeacherOnline kan je helpen!

Ik wil TeacherOnline gebruiken om studiehulp te zoeken.
Leerling of ouder
Ik wil op TeacherOnline les geven.
Leerkracht
Wij zijn een school met nood aan bijles.
school of instelling

Recente blogartikels