TeacherOnline nu ook gratis voor logopedisten en patiënten

1 mei 2020

TeacherOnline zorgde sinds het begin van de corona lockdown light er al voor dat leerkrachten en leerlingen gratis toegang kregen tot TeacherOnline.

Nu krijgen ook logopedisten de toestemming van de Vlaamse Overheid om online aan de slag te gaan met hun patiënten. Ook daarbij wil dezevzw graag helpen. De vereniging breiddedan ook hun platformuit tot een handige en veilige tool voor logopedisten en patiënten.
 
-rrTcL54.jpeg 81,6 KB
 
TeacherOnline is een vzw die bijlesleerkrachten en leerlingen in contact brengen met elkaar. Het is een erkend platform dat gemaakt is om leerlingen extra ondersteuning te bieden indien ze dit nodig hebben.

De bijlesleerkrachten bieden hulp aan bij het studeren, geven extra uitleg waar nodig en motiveren de leerlingen en studenten. Dit gebeurt allemaal online van achter de computer, laptop of tabletzodat niemand zich hoeft te verplaatsen. 

Het bijlesplatformmerkteeen grote stijging in het aantal gebruikers sinds de start van de corona lockdownlight. Mensen zijn duidelijk op zoek naar goede en veilige online alternatieven voor ondersteuning vankinderen en jongeren. Vandaar de keuze van de vzw om het platform nu ook open te stellen voor logopedisten.
 
Logopedisten en patiëntendie gebruik willen maken van het platformmaken er hun eigen avatar aan. Vervolgens gaan ze in het systeem op zoek naar elkaar en boeken een afspraak. De maatregel die de overheid voorziet,is voorlopig enkel voor therapieën die al lopende zijn.

_mRHYY4U.png 47,6 KB
 
De kracht van logopedie zit natuurlijk in goed opgeleide en enthousiaste logopedisten die voor elke patiënt materiaal personaliseren. Met kinderen doen ze dat gewoonlijk met een heel gamma aan leerspelletjes. Hier voorziet de vzw ook zoveel mogelijk creatieve oplossingen.Op deze manier komen de logopedisten tot creatieve spelletjes die ze samen met de patiëntspelen.
 
x96tRxLQ.png 60,3 KB
 
Draai om beurten een kaartje om, lees de zin die erbij staat en probeer zoveel mogelijk paaseitjes te vinden.”
 
TeacherOnline staatopen voor creatieve ideeën en feedback van zowel de logopedisten als de patiënten die ze gebruiken. Op deze manier probeert de vzw een duwtje in de rug te geven aan diegenen die het kunnen gebruiken tijdens het opschorten van de face-to-face lessen en therapieën.
Lyn, TeacherOnline.

TeacherOnline kan je helpen!

Ik wil TeacherOnline gebruiken om studiehulp te zoeken.
Leerling of ouder
Ik wil op TeacherOnline les geven.
Leerkracht
Wij zijn een school met nood aan bijles.
school of instelling

Recente blogartikels