Nous sommes une école à la recherche de tutorat

“ TeacherOnline asbl souhaite s'assurer, en collaboration avec les parents et les enseignants, que chaque enfant puisse réussir l'étude choisie grâce à un accompagnement et un coaching individuels.

Ceci en collaboration avec des étudiants, des parents, des enseignants, des écoles ou des entreprises. ”

Bijles en huiswerkhulp op TeacherOnline
We willen dat ouders zelf een bijlesleerkacht kunnen zoeken.
Ouders vinden zelf binnen de vijf minuten de juiste begeleider, bijlesleerkracht of studiecoach! Ze zoeken zelf in onze volledige database! Wij zijn transparant en doen geen 'match-up' uit louter commerciële overwegingen.
We geven huiswerkbegeleidingsorganisaties de kans om hun in-de-klas aandbod online uit te breiden.
huiswerkbegeleidingsorganisaties kunnen snel en eenvoudig een afgesloten deel van TeacherOnline gebruiken om je in-de-klas aanwezigheid uit te breiden met online hulp.
We binden ouders niet aan een contract van X lessen met leerkacht Y.
Ouders kunnen zelf de leerkracht kiezen doordat ze toegang hebben tot de volledige database, het cv, het diploma, zijn of haar ervaring en de beschikbaarheid. Ouders worden niet commercieel gematcht zoals bij een bijleshuis, maar kunnen het beste kiezen voor hun kind.
Een leerling moet niet wachten tot het huiswerkbegeleidingsmoment van de volgende week om zijn vraag te stellen.
De in-de-klas aanwezigheid van de huiswerkorganisaties wordt uitgebreid met een online presence. Leerlingen kunnen bij hun huiswerkorganisatie een les boeken wanneer hun begeleider beachikbaar is.
Bijlesleerkachten werken via de deeleconomie aan democratische prijzen en bieden gratis testlessen aan.
TeacherOnline is voor bijles een erkend platform in deeleconomie. Leerkrachten kunnen bijklussen en TeacherOnline betaalt 10,7% bedrijfsvoorheffing. Bij de meeste leerkachten is de eerste les gratis.
Bij de huiswerkbegeleidingsorganisatie is huiswerkhulp gratis.
Huiswerkbegeleidingsorganisaties focussen zich op kansarme jongeren en de begeleiding wordt door vrijwilligers gratis aangeboden.
Tijdelijk bijbenen voor enkele hoofdstukken?
Je kan de lessen tijdelijk opvoeren op het moment dat het nodig is en er een aantal hoofdstukken aankomen die wat moeilijker zijn en de lessen verminderen bij hoofdstukken waarbij er geen problemen zijn.
Ineens hulp nodig voor een ander vak?
Ja, je kan snel een les boeken voor een vak waarbij het wat minder vlot gaat, zodat je pro-actief kan inspelen op de noden voor bijles. Een leerling die vaak wiskunde volgt kan gemakkelijk een uurtje Frans inplannen als hij of zij een hoofdstuk niet goed begrijpt.

Vraag flyers aan voor CLB of school.

Informeer je studenten via een flyer. Uit ecologische overwegingen sturen we CLBs en scholen enkel flyers als er nood aan is.

Vul de enquête voor CLBs in.

We zijn benieuwd wat je CBL van TeacherOnline vindt. Vul de enquête in.

Bijles

Bijles via een online platform
Door een community van ervaren leerkrachten

Online video en samenwerking zonder installatie
Snel en flexibel boeken zonder blijvende verplichting
Grote keuze aan vakken
Zelf kiezen welke leerkrachten je helpen

Op TeacherOnline kunnen leerlingen van het lager, middelbaar en volwassenenonderwijs les volgen bij ervaren leerkrachten, coaches en mentors.

Huiswerkhulp (gratis)

Huiswerkorganisaties breiden hun lokale aanwezigheid uit met een online platform

Online video en samenwerking zonder installatie
Agenda en boekingen van begeleiders
Leerlingen worden direct geholpen
Geïsoleerd platform voor elke organisatie

Via TeacherOnline kunnen huiswerkbegeleiders van huiswerkorganisaties leerlingen naast hun lokale aanwezigheid ook online helpen.

(...) Bij het horen van haar examenresultaat was Zoë blij en ontzettend trots op zichzelf. Voor de online bijlessessies worstelde ze enorm met de leerstof omwille van haar dyscalculie en had ze moeite om het tempo van haar klas bij te houden. (...)

— Amelia, ouder van Zoë

(...) Zoë is een heel vrolijke, enthousiaste meid. Het was dus een plezier om haar les te kunnen geven. Het lijkt me voor een leerling van het eerste middelbaar niet zo gemakkelijk om een videogesprek aan te gaan met een wildvreemde leerkracht maar voor Zoë was dat geen probleem. (...)

— Kim, leerkracht wiskunde

TeacherOnline a été reconnu par le Ministère des Finances comme une plate-forme dans l'économie du partage.

Article de blog recent

Il n'y a pas d'articles de blog en français.