Ben je geinteresseerd om bijles of les te volgen of bijles te geven?

Bijles of les volgen of geven?

Bijles volgen op TeacherOnline (gratis testsessie, vanaf €21,80 per sessie)
He! Dringend op zoek naar een bijlesleerkracht?
Vind binnen de vijf minuten de juiste begeleider, bijlesleerkracht of studiecoach! Nu meteen! Zoek zelf in onze volledige database, zodat je kind meteen kan starten en zijn of haar resultaten kan verbeteren!
Ai, vind je geen bijles in de buurt?
Wat als de bijlessen online zouden kunnen doorgaan zodat de afstand geen rol speelt en je de perfecte bijlesleerkracht die toevallig ver uit de buurt woont, direct kunt inzetten?
Pech, juist geen afgesproken bijlesmoment voor de volgende toets?
Wat als je een bijlessessie makkelijk online kunt inplannen en enkel wanneer het echt nodig is? Je hoeft toch niet te wachten tot een bijlesleerkracht bij je kan langskomen? Omdat de bijlessen online doorgaan is het veel makkelijker het ideale tijdstip vast te leggen.
Och, herken je dat vervelend moment wanneer je van bijlesleerkacht wil veranderen of wilt stoppen?
Wat als je niet gebonden bent aan X lessen op een rij bij dezelfde leerkracht? Wat als stoppen een kwestie is om de volgende les niet te boeken? Wat als je gemakkelijk een alternatieve leerkacht kan contacteren en gratis kan uitproberen.
Neen, ook geen zin om gebonden te zijn aan een contract van X lessen met leerkacht Y?
Wat als je zelf de leerkracht kan kiezen doordat je toegang hebt tot de volledige database, het cv, het diploma, zijn of haar ervaring en de beschikbaarheid. Zodat je niet gematcht wordt door een bijleshuis met wat voor hun commercieel uitkomt, maar het beste kan kiezen voor je kind of voor jezelf.
Oei, niet zeker over de leerkracht of de online ervaring?
Wat als je een proef account kan aanmaken waar je gedurende drie weken gratis testlessen kan boeken zodat je de ideale leerrkacht kan vinden en ons platform kan uitproberen?
Komaan, kan ik tijdelijk bijbenen voor enkele hoofdstukken?
Wat als je lessen kan opvoeren op het moment dat het nodig is en er een aantal hoofdstukken aankomen die wat moeilijker zijn en de lessen kan laten vallen bij hoofdstukken waarbij er geen problemen zijn?
Grr, toch ineens hulp nodig voor een ander vak?
Wat als je snel een les kan boeken voor een vak waarbij het wat minder vlot gaat, zodat je pro-actief kan inspelen op de noden voor bijles? Een leerling die vaak wiskunde volgt kan gemakkelijk een uurtje Frans inplannen als hij of zij een hoofdstuk niet goed begrijpt.

Bijles volgen op TeacherOnline (gratis testsessie, vanaf €21,80 per sessie)

Bijles via een online platform

Kies zelf snel je leerkracht
Je kiest zelf je leerkracht uit professionele, gediplomeerde lesgevers die ervaring hebben met bijles geven zodat je kind de leerstof correct en op een pedagogisch verantwoorde manier uitgelegd krijgt.
Thuis
Alle bijlessen vinden thuis plaats zodat je kind zich niet hoeft te verplaatsen en de bijles steeds kan doorgaan in een vertrouwde omgeving.
Online
Alle bijlessen vinden online plaats via een computer of een tablet zodat je kind gebruik kan maken van vertrouwde technologie.
Gratis testlessen
De meeste leerkrachten bieden op het platform een gratis testles aan om kennis te maken en van de eerste bijles te proeven.
Op elk moment stop te zetten
Je bent niet gebonden aan een contract van X lessen bij leerkracht Y. We betalen je openstaande les(sen) terug.
Gemakkelijk veranderen van leerkracht
Op TeachOnline kan je snel van leerkracht veranderen door een andere uit te kiezen, zo hoef je de leerkracht niet te waarschuwen dat hij of zij niet meer moet langskomen.
Geen software nodig
TeacherOnline werkt via je browser (inclusief video en geluid) zodat je niets hoeft te installeren en je gemakkelijk van toestel kunt wisselen.
Alle vakken
Een volledig aanbod aan vakken zodat je kind flexibel gebruik kan maken van het platform en alle noden ingevuld zijn.
Gebruiksvriendelijk
TeacherOnline is gemakkelijk te gebruiken en er is geen specifieke computerkennis voor nodig, zodat leerlingen zich kunnen concentreren op het leren.
Verslag
Als ouder krijg je van iedere sessie een verslag zodat je op de hoogte bent van de vooruitgang of moeilijkheden van je kind.
Op TeacherOnline kunnen leerlingen van het lager, middelbaar en volwassenenonderwijs les volgen bij ervaren leerkrachten, coaches en mentors.

(...) Bij het horen van haar examenresultaat was Zoë blij en ontzettend trots op zichzelf. Voor de online bijlessessies worstelde ze enorm met de leerstof omwille van haar dyscalculie en had ze moeite om het tempo van haar klas bij te houden. (...)

— Amelia, ouder van Zoë

(...) Zoë is een heel vrolijke, enthousiaste meid. Het was dus een plezier om haar les te kunnen geven. Het lijkt me voor een leerling van het eerste middelbaar niet zo gemakkelijk om een videogesprek aan te gaan met een wildvreemde leerkracht maar voor Zoë was dat geen probleem. (...)

— Kim, leerkracht wiskunde

TeacherOnline has been recognized by the Ministry of Finance as a platform in the sharing economy.

Bijles geven op TeacherOnline

Bijles via een online platform

Leerlingen vinden je via je online profiel.
Je maakt op TeacherOnline een online profiel aan met een avatar, een introductie, de vakken die je geeft, de jaren waaraan je les wil geven, je diploma en je beroep zodat leerlingen je gemakkelijk kunnen vinden.
Bij jou thuis
Alle bijlessen kan je geven van thuis of een andere plaats waar je een goede internet connectie hebt en waar het rustig is. Je kan ook lesgeven vanuit het buitenland.
Jouw online agenda
Je hebt een online agenda waarin je je beschikbaarheid kan aangeven. Boekingen van sessies gebeuren volledig automatisch via het platform.
Jouw vakken
Je duidt op TeacherOnline aan welke vakken je wilt geven en voor welke jaren in het lager, secundair en hoger onderwijs.
Geen software nodig
TeacherOnline werkt via je browser (inclusief video en geluid) zodat je niets hoeft te installeren en je gemakkelijk van toestel kunt wisselen.
Gebruiksvriendelijk
TeacherOnline is gemakkelijk te gebruiken en er is geen specifieke computerkennis voor nodig.
Geen minimaal aantal uren
Je bent niet gebonden aan een contract van X lessen per week. Onze samenwerking is flexibel.
Gratis testlessen
Je kan op het platform een gratis testles aanbieden om kennis te maken en sneller nieuwe leerlingen aan te trekken.
Bijverdienen via de deeleconomie
TeacherOnline is een erkend platform in de deeleconomie. Je ontvangt van ons een netto bedrag per 15 minuten bijles. Wij betalen de bedrijfsvoorheffing aan de overheid en doen de aangiftes.
Bijverdienen als zelfstandige in bijberoep
Je kan op TeacherOnline ook bijverdienen als zelfstandige in bijberoep. In dat geval stuur je ons maandelijks een factuur.
Op TeacherOnline kunnen leerlingen van het lager, middelbaar en volwassenenonderwijs les volgen bij ervaren leerkrachten, coaches en mentors.
Word jij een lesgever op TeacherOnline?

Recent posts - 1 new