Geef ik mijn kind genoeg ondersteuning?

Heb je soms het gevoel dat je je kind niet genoeg ondersteuning kan bieden om goed mee te kunnen op school? En zo later succesvol kan zijn in een werkomgeving?

Wij zorgen ervoor dat je kind een goede ondersteuning krijgt bij het studeren. Zo ben je er zeker van dat je kind hulp op maat geniet bij het leren.

TeacherOnline biedt je kind, in samenwerking met professionele leerkrachten, de nodige ondersteuning aan. Zo worden goede resultaten, het opbouwen van zelfvertrouwen, een succesvolle studie en de toekomst van je zoon of dochter een haalbare kaart.

Meer informatie

Hoe een vakleerkracht vinden?

Via TeacherOnline kan je snel een leerkracht vinden voor een specifiek leergebied.

Hoe vind ik een leerkracht die bij mijn kind past?

Op de app van TeacherOnline zijn verschillende leerkrachten beschikbaar, met elk een eigen leerstijl. Zo vind je steeds de leerkracht die het beste bij je kind past.

Slechte punten?

Herken je het moment wanneer de slechte punten van je kind binnenkomen? En je begrijpt dat het niet over een uitschuiver gaat, maar dat je kind de leerstof nog niet beheerst?

Stel je voor dat er een mogelijkheid is om het tekort aan kennis van je zoon of dochter weg te werken. Dat je kind goed voorbereid is op de volgende test en je merkt dat het de leerstof begrijpt.

TeacherOnline zorgt ervoor dat kinderen met een leerachterstand geholpen worden. Met leerhulp, aangeboden door professionele leerkrachten, verbeteren de resultaten van je kind.

Meer informatie

Is de tutor ziek of met vakantie?

TeacherOnline zorgt ervoor dat er steeds iemand beschikbaar is voor je kind. Zo kan een leerachterstand efficiƫnt ingehaald worden.

Ik vind de tutor niet goed, het klikt niet tussen mijn kind en de leerkracht.

Er is altijd een keuze tussen verschillende leerkrachten mogelijk. Zo kan je zoon of dochter terecht bij iemand die bij hem past.

Verliest mijn kind tijd?

Na een drukke werkdag thuiskomen en je kind heeft hulp nodig bij het huiswerk. De moeilijke keuze om eerst het huiswerk te begeleiden of aan het avondeten beginnen. De vrees dat je kind laat zal moeten studeren en niet op tijd kan gaan slapen.

Stel je voor dat je zoon of dochter steeds de hulp kan inroepen van een leerkracht, en niet moet wachten op hulp. Zo kan je kind begeleid worden op het juiste moment. En zorgen we ervoor dat hij of zij niet op een fout spoor verder werkt.

TeacherOnline zorgt ervoor dat je kind snel vragen kan stellen aan een professionele leerkracht, om verder te kunnen met het huiswerk. Je zoon of dochter moet niet op je hulp wachten, maar kan met behulp van een tutor de leerstof bestuderen en de huistaken vervolmaken.

Meer informatie

Moeten we wachten tot een afgesproken moment om hulp te krijgen?

Neen, er zijn steeds leerkrachten online beschikbaar om op vragen te beantwoorden.

Kan de leerkracht op specifieke vragen antwoorden?

Er zijn leerkrachten beschikbaar per richting, studiejaar en onderwerp. Deze leerkrachten kunnen vaak beter dan de ouders de specifieke vragen in de context van het leerprogramma beantwoorden.