Leerlingen gezocht!

June 30, 2018

Gratis leerhulp voor je kind deze zomer?

Zijn de schoolresultaten niet zoals gehoopt en heeft je kind extra leerhulp nodig om tegen september mee te zijn voor het nieuwe schooljaar? Of heeft je kind een vakantietaak gekregen en kan het hierbij extra begeleiding en motivatie gebruiken?

Natuurlijk moet je kind kunnen genieten van de vakantie, maar anderzijds is het voor sommige kinderen belangrijk om kennis niet te ver te laten wegzakken. Bij sommigen is het zelfs nodig kennis terug op peil te brengen voor een frisse start van het schooljaar 2018-2019.

TeacherOnline biedt deze vakantie aan enkele kinderen gratis extra leerhulp aan.

Via het platform kunnen ze op regelmatige basis (1 maal per week) sessies inplannen met leerkrachten.

We zijn vooral op zoek naar kinderen met een leerachterstand of een vakantietaak.

Eerdere testen

Vanaf de paasvakantie tot het einde van dit schooljaar isTeacherOnline getest met leerlingen met een lichte leerachterstand. Resultaten hebben aangetoond dat door middel van een wekelijkse online sessie er een aanzienlijke verbetering te realiseren is. Niet alleen qua resultaten, maar ook qua houding en motivatie.

Het is voor TeacherOnline belangrijk om voortdurend te testen of alles goed werkt én gebruiksvriendelijk is. We blijven het platform verbeteren op basis van nieuwe inzichten.

Betalend vanaf september

Vanaf september 2018 wordt TeacherOnline betalend en willen we klaar zijn met een geoptimaliseerd platform.

Indien je interesse hebt, vul dan dit formulier in en duid ‘Deelname aan test op uitnodiging’ aan. De plaatsen voor de gratis leerhulp zijn beperkt.

Vraag en antwoord

Heb je nog vragen? Bekijk onderstaande vragen of contacteer me via de Facebook pagina van TeacherOnline.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Een computer of een tablet met een snelle interne verbinding voor de sessies. Een scanner of een mobile telefoon met camera om cursus materiaal te delen. Een kopie van het onderwerp dat je wil behandelen.

Kan ik deelnemen vanuit het buitenland?

Ja dat kan. TeacherOnline is een online platform. Een goede internet verbinding is wel essentieel. Hou rekening met de beperkingen van het internet.

Moet ik de sessie elke week op het zelfde tijdstip plannen?

Neen. Je kan elke week een passend tijdstip uitkiezen. Je hoeft ook niet weken op voorhand sessies in te plannen.

Kan ik een geplande sessie annuleren?

Ja. We vragen wel om dat niet last-minute te doen.

Zijn de leerkrachten soms met vakantie?

Ja, soms is een leerkracht met vakantie. Maar dat hoeft geen reden te zijn om de sessie niet te laten doorgaan. Er zijn verschillende leerkrachten beschikbaar met dezelfde kennis. We zijn trouwens erg benieuwd hoe je zo’n wissel zal ervaren.

Welke jaren / vakken kan ik volgen?

Momenteel staan er vooral leerkrachten Wiskunde paraat van 1 tot 6 secundair. Maar we zijn nog volop op zoek naar andere leerkrachten (vooral Frans en Nederlands) en ook op zoek naar leerkrachten lager onderwijs. Dus vul zeker het formulier in, waarschijnlijk vinden we een leerkracht die bij jou past.

Kan mijn kind studiecoaching / leren-leren volgen?

Vanaf september zal TeacherOnline studiecoaching en leren-leren aanbieden. Tijdens deze test doen we dat nog niet.

Heb je nog andere vragen? Ik beantwoord ze graag persoonlijk op de Facebook pagina van TeacherOnline. Bij voorkeur stel je je vraag in een openbaar bericht op onze Facebook pagina, zodat ik er daar op kan antwoorden.

Dimitri, TeacherOnline.

TeacherOnline kan je helpen!

Ik wil TeacherOnline gebruiken om studiehulp te zoeken.
Leerling of ouder

Ik wil TeacherOnline gebruiken om online les te geven.
Leerkracht

Alle berichten